?!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd"> norge Parajumpers jakke Trench

norge Parajumpers jakke Trench

Parajumpers - kvinners lette iriserende marine polyester twill trench coat fra Windbreaker serien. Den lette trenchcoat er vannavstøtende og har skulderklaffer, dobbel-breasted stud festing, belte i midjen og en front skulder vakt. Andre detaljer inkluderer to frontlommer, glidelås nettinglomme og ermet ventiler, underarm ventiler, tapede skuldre, en avtakbar Parajumpers 'at andre kan leve "ermet patch, bakre skulder cape med mesh fôr og en glidelås bak vent.
Modellen er 5'9 "og en britisk størrelse 10. Model bærer en S (UK size 10)
Parajumpers designet av Massimo Rossetti tidligere av Diesel, Woolrich, Valentino og Barbour.
Mennene i den 210th Rescue Squadron, basert i Anchorage, Alaska, er høyt utdannet for ekstrem redder og inngang i de villeste, mest avsidesliggende og fiendtlige hjørner av kloden. Enten det er skip i drift på havet, fjellklatrarar fast på toppen av en 4000 meters topp, eller submariners senket ufattelige dybder, er disse mennene kalt til å gripe inn.
De er PJs - Kort for Parajumpers. Tøff og modig, de er bedre trent enn noen militære korps, men viktigst, de bruker sine ferdigheter og teknikker for å redde liv. Deres motto er: "at andre kan leve". Gobi ... Denali ... Kodiak ... Dette er navnene på de legendariske oppdragene disse helts, til hvem Parajumpers dedikere sine jakker.
Parajumpers Norge
Rated 4.9/5 based on 4458 customer reviews
299EUR In stock
Copyright © - 2013 parajumpers jakke.All rights reserved.